Aktiv ingrediens

En av våra viktigaste ingredienser är det patenterade, växtbaserade, biologiskt aktiva 2QR – komplexet (uttalas ”to cure”). Vi tror nämligen att det är bättre att återställa den naturliga balansen i vaginan, som skyddar dig från besvär, än att bara behandla symptomen. Denna metod är effektiv, ger snabb lindring och motverkar att besvären återkommer. Den har inga kända biverkningar

Vad är 2QR-komplexet?

2QR - komplexet har en unik förmåga att neutralisera skadliga mikrober och oönskade bakterier. Den påverkar inte eventuell läkemedelsanvändning. 2QR - komplexet är en naturlig produkt som utvinns ur bladen från en speciell Aloe Vera växt, Aloe Barbadensis. Färgen på gelen kan variera från transparent till ljust bärnstens till mörkt bärnstensfärgad. Det är en naturlig variation och har ingen som helst påverkan gällande effekten.

Antibiotika / Antimykotika

Antibiotika och antimykotika skrivs ofta ut för behandling av vaginala besvär och infektioner . Medan de kan vara effektiva vad det gäller att bli av med vaginala infektioner så påverkar de även resten av kroppen.

Antibiotika skrivs ofta ut vid behandling av bakteriell vaginos . Vid behandling med antibiotika får man ibland en del bieffekter man gärna skulle vilja slippa.

Multi-Gyn ActiGel hjälper till att balansera den naturliga vaginala floran och har ingen inverkan på resten av kroppen. Den har heller inga kända biverkningar.
Lär dig mer om hur Multi-Gyn produkterna fungerar!

Osäker på vilken produkt du ska använda? Ta hjälp av vår produktguide.