Hur det fungerar

Multi-Gyn produkterna behandlar och förebygger vaginala besvär genom att återställa den naturliga balansen i vaginalfloran. Obalans i den vaginala bakteriefloran är en av de vanligaste orsakerna till besvär såsom klåda, flytningar, torrhet och dålig lukt. Multi-Gyn-produkterna bidrar till att återställa balansen samtidigt som de både lindrar och förebygger besvär.

Effekt och biverkningar

Våra produkter består till största delen av naturliga ingredienser. En av de viktigaste ingredienserna är 2QR-komplexet ( uttalas " to cure " ) som är en naturlig, växtbaserad ingrediens. 2QR - komplexet neutraliserar de skadliga bakterier genom att förhindra att de får fäste på hud och slemhinna. Detta stödjer den naturliga läkningsprocessen och bidrar på så sätt till att återställa den normala bakteriefloran i underlivet. 2QR-komplexet har inga kända biverkningar.

Behandlar och förebygger

Multi-Gyn produkterna ger en snabb och lugnande effekt på besvär som klåda eller irritation. Multi-Gyn ActiGel behandlar och förebygger även bakteriell vaginos.

Produkterna kan också användas förebyggande för att undvika besvär. Osäker på vilken produkt du ska använda? Testa vår produktguide.