Varför ska man använda Multi-Gyn?

Multi-Gyn är en serie egenvårdsprodukter inom intimområdet. Produkterna lindrar besvär som dålig lukt, klåda, oönskade flytningar, sveda och irritation.

Multi-Gyn är en serie egenvårdsprodukter för intimområdet

Produkterna lindrar besvär som dålig lukt, klåda, oönskade flytningar, sveda och irritation.

Varumärket grundades 1996 av bland andra Annelize Goedbloed som är en medicinsk biolog. Hon ville kunna erbjuda kvinnor ett alternativ till de traditionella behandlingarna, som ibland kan ge sidoeffekter man gärna skulle vilja slippa.

Multi-Gyn produkterna erbjuder en snabb lindring av underlivsbesvär på ett naturligt sätt, utan några kända biverkningar. Produkterna är baserade på den unika 2QR – komplexet (uttalas ”to cure”) som hjälper till att återställa och normaliserar den naturliga bakteriefloran i slidan.

Lär dig mer om hur den aktiva ingrediensen!

Hur det fungerar

Multi-Gyn produkterna återställer och skyddar den naturliga balansen i underlivet. Är slidans bakterieflora i balans så har man ett naturligt skydd vad det gäller besvär som orsakas av just obalans. När den naturliga balansen är rubbad har man lättare att drabbas av besvär så som klåda, flytningar, dålig lukt och torra slemmhinnor. Multi-Gyn produkterna stärker den normala bakteriefloran och gynnar tillväxten av de naturligt förekommande ”goda bakterierna” som hjälper till att skydda oss mot besvär och infektioner.

Lär dig mer om hur Multi-Gyn produkterna fungerar!

Våra produkter

Multi-Gyn erbjuder flera produkter inom intimområdet. Produkter som både behandlar och förebygger problem som klåda, irritation, torra slemhinnor, flytningar och dålig lukt. Multi-Gyn erbjuder också produkter som förebygger och behandlar bakteriell vaginos och svamp.

Är du inte säker på vilken produkt som passar dig? Prova vår produktguide!