Hur verkar Multi-Gyn ActiGel ?


Multi-Gyn ActiGel är en bioaktiv helt naturlig gel som hjälper till att återställa och bevara den naturliga bakteriefloran i underlivet. Gelen lindrar snabbt besvär som irritation, rodnad, sveda och klåda i underlivet. 

Den viktigaste ingrediensen i Multi-Gyn ActiGel är den patenterade molekylen 2QR (uttalas ”To Cure”). Denna molekyl tas fram genom en molekylär filtration av en speciell Aloe Barbadensis växt. 2QR har en helt unik förmåga att fysiskt binda sig till och neutralisera oönskade, sjukdomsframkallande bakterier. 

2QR är helt naturlig och säker och är inte baserad på några kemiska processer eller kemikalier. Det gör också att det inte finns några biverkningar eller restriktioner i användandet av Multi-Gyn ActiGel. 

Att ha en god balans av den vaginal bakteriefloran är väldigt viktigt framförallt för att undvika bakteriell vaginos som innebär att oönskade bakterier får en ökad tillväxt i slidan. Bakteriell vaginos är den vanligaste orsaken till underlivsbesvär och ger symtom som; klåda, irritation, oönskade flytningar, dålig lukt och sveda. 

Multi-Gyn ActiGel återställer den sura miljö som normalt skall finnas i slidan (pH 4,1), vilket gör att tillväxten av de ”goda” naturligt förekommande mjölksyrebakteriernas tillväxt stimuleras och många underlivsbesvär kan undvikas och förebyggas. ActiGel motverkar även svampinfektion i underlivet.

Ladda nedFrågor från användare


Hur ofta behöver jag använda Multi-Gyn ActiGel?
För behandling av vaginala obehag rekommenderar vi att du använder Multi-Gyn ActiGel i 5 dagar, två gånger om dagen för att upprätthålla en hälsosam pH-nivå i din vagina.

När kommer jag att känna effekten?
Du kan känna en omedelbar effekt, speciellt med symptom som irritation eller klåda. Detta kan dock variera från person till person.

Har Multi-Gyn ActiGel några biverkningar?
Nej, produkten har inga kända biverkningar.

Mina obehag är borta, behöver jag fortsätta använda Multi-Gyn ActiGel?
Nej, det är inte nödvändigt att kontinuerligt använda Multi-Gyn ActiGel. Om du vill kan du använda Multi-Gyn ActiGel flera gånger i veckan.

Påverkar Multi-Gyn ActiGel användningen av antibiotika?
Nej, Multi-Gyn ActiGel påverkar inte antibiotika på ett negativt sätt. Vi rekommenderar faktiskt att använda Multi-Gyn ActiGel under eller efter användningen av antibiotikabehandling.

Måste jag använda hela tuben?
Användning av Multi-Gyn ActiGel ger dig direkt lindring av dina obehag. Endast mängden som ryms på en fingertopp behövs för att den skall vara effektiv.

Om du har några ytterligare problem eller frågor, tveka inte att kontakta oss.