Hur verkar Multi-Gyn ActiGel ?


Multi-Gyn ActiGel är en bioaktiv helt naturlig gel som hjälper till att återställa och bevara den naturliga bakteriefloran i underlivet. Gelen lindrar snabbt besvär som irritation, rodnad, sveda och klåda i underlivet. 

Den viktigaste ingrediensen i Multi-Gyn ActiGel är den patenterade molekylen 2QR (uttalas ”To Cure”). Denna molekyl tas fram genom en molekylär filtration av en speciell Aloe Barbadensis växt. 2QR har en helt unik förmåga att fysiskt binda sig till och neutralisera oönskade, sjukdomsframkallande bakterier. 

2QR är helt naturlig och säker och är inte baserad på några kemiska processer eller kemikalier. Det gör också att det inte finns några biverkningar eller restriktioner i användandet av Multi-Gyn ActiGel. 

Att ha en god balans av den vaginal bakteriefloran är väldigt viktigt framförallt för att undvika bakteriell vaginos som innebär att oönskade bakterier får en ökad tillväxt i slidan. Bakteriell vaginos är den vanligaste orsaken till underlivsbesvär och ger symtom som; klåda, irritation, oönskade flytningar, dålig lukt och sveda. 

Multi-Gyn ActiGel återställer den sura miljö som normalt skall finnas i slidan (pH 4,1), vilket gör att tillväxten av de ”goda” naturligt förekommande mjölksyrebakteriernas tillväxt stimuleras och många underlivsbesvär kan undvikas och förebyggas. ActiGel motverkar även svampinfektion i underlivet.

Ladda ned