Hur verkar Multi-Gyn LiquiGel?

Multi-Gyn LiquiGel har en unik kombination av egenskaper då den ger en omedelbar lindring av vaginal torrhet, samtidigt som gelen stimulerar den egna naturliga fuktproduktionen och förbättrar den vaginala vävnadens kondition.

Gelen är baserad på den patenterade molekylen 2QR som på ett helt naturligt och säkert sätt neutraliserar oönskade bakterier, vilket gör produkten utmärkt att använda för att stödja den naturliga läkningsprocessen (t.ex efter en förlossning eller operation).

Multi-Gyn LiquiGel förbättrar den vaginal vävnaden genom att dämpa svullnad och förebygga irritation. Innehållet är 100% naturligt, säker och mild att använda och kan ej överdoseras. Gelen innehåller inga konserveringsmedel, parfymer, kemikalier eller ingredienser av animaliskt ursprung och kan med fördel användas i kombination med läkemedel.

Multi-Gyn LiquiGel är en egenvårdsprodukt idealiskt att använda för behandling av vaginal torrhet orsakad av t.ex hormonförändringar, sex, medicinering, stress eller vid insättning av tampong. Gelen fungerar även som ett utmärkt glidmedel och är framtaget i samarbete med gynekologer och specialinriktade laboratorier.

Ladda ned